2021-06-09 12:14:12

Obrane završnih radova i polaganje naučničkog ispita

Učenici strukovnih zanimanja, ekonomisti, prodavači i strojari, jučer i danas su branili svoje završne radove, a učenici strojarskih zanimanja su polagali i naučnički ispit sukladno novom Pravilniku o postupku i polaganju naučničkog ispita. 

Povjerenstvo, u kojemu su bili obrtnici koji imaju licenciju za izvođenje naukovanja i voditeljica praktične nastave, ocijenilo je da su sve radne probe dobro odrađene. - Svi kandidati su položili naučnički ispit, čestitam našim automehaničarima i instalaterima grijanja i klimatizacije i zahvaljujem svima, posebno majstorima koji su bili na ispitima u našoj školskoj radionici - istaknula je ravnateljica Sonja Stipanović. 

 

Učenici završnog razreda ekonimista istaknuli su kako treme nije bilo jer su se dobro pripremili za obranu, a veći im stres predstavlja državna matura. - Većina nas je prijavila za izborni predmet Politiku i gospodarstvo tako da se nadamo da će nam i sutrašnji dan biti uspješan kao i današnji - zaključili su kroz smijeh naši mladi ekonomisti. 


Srednja škola Jastrebarsko